סלט גזר, סלק וגבינה צפתית | השף הלבן

סלט גזר, סלק וגבינה צפתית

הכוכב של האירוחים בקיץ.

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט גזר, סלק וגבינה צפתית
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 4:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את גפרורי הגזר והסלק בקערה ומערבבים היטב.

  • 02.

    מתבלים במלח, בפלפל, במיץ לימון ובשמן זית לפי הטעם. מוסיפים את הגבינה הצפתית ואת גרעיני הדלעת ומגישים מיד.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.