אוזני המן ללא גלוטן במילוי חציל קלוי ובולגרית | השף הלבן

אוזני המן ללא גלוטן במילוי חציל קלוי ובולגרית

מאפה מעולה לארוח ולפיקניק, פריך מבחוץ עם מילוי של חציל קלוי ובולגרית. אם אתם נמנעים מגלוטן אמצו אותו גם לקישים.

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
אוזני המן ללא גלוטן במילוי חציל קלוי ובולגרית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 22:

קטגוריה - בדיקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במעבד מזון את מרכיבי הבצק למעט המים ומעבדים לתערובת פירורית אחידה. מוסיפים מים ומעבדים עד קבלת בצק.

  • 02.

    מערבבים את חומרי המילוי. מחממים תנור ל 170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 03.

    מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעלה בעובי 4-5 מ"מ. קורצים עיגולים בקוטר7-8 ס"מ ומניחים בתוך כל עיגול כפית גדושה מילוי. אוספים את שולי הבצק למשולש ומהדקים. מעבירים לתבנית ואופים כ 20-25 דקות עד שקצוות האוזניים משחימות.

    טיימר מופעל

    00:25:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.