מתכון לחמניות ממולאות בחביתה עם פתיתי גבינה | השף הלבן

לחמניות ממולאות בחביתה עם פתיתי גבינה

חביתה חמה ופריכה בתוך לחמנייה זה טעים. חביתה אותה אופים בתוך הלחמנייה זה אפילו יותר טעים.

מאת: סבינה ולדמן
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
לחמניות ממולאות בחביתה עם פתיתי גבינה
צילום: אסף אמברם עיצוב: אסף אמברם

המרכיבים ל 2 מנותלחמניות:

קטגוריה - בדיקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    ‏• מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    ‏• חותכים את חלקה העליון של כל לחמנייה ומרוקנים את רוב תוכנה כדי ליצור פתח למילוי.

  • 03.

    ‏• קולים את הלחמניות בתנור כ-7 דקות, מוציאים ומצננים מעט. משאירים את התנור פועל.

    טיימר מופעל

    00:07:00
  • 04.

    ‏• טורפים ביצים עם פתיתי גבינה ובצל ירוק ומתבלים במלח ופלפל. יוצקים את תערובת הביצים לתוך הלחמניות.

  • 05.

    ‏• אופים כ-15 דקות עד שתערובת הביצים מזהיבה ומתייצבת היטב. מגישים מייד.

    טיימר מופעל

    00:15:00

הידעת?

כדי לסייע לגדילה והתפתחות תקינים חשוב לאכול מגוון ומאוזן ולהקפיד על ארוחת בוקר וארוחת עשר בריאות. המנה מכילה 57% מנת הסידן היומית המומלצת לגילאי 4-8.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.