מאפה גבינה מלוחה נימוחה
מאפה טעים וריחני מתאים לחג השבועות, לאירוח או לכל ארוחה חלבית
חלבי
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 12 מנות / תבנית בקוטר 26 ס"מ:
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את חומרי הבצק לעיסה אחידה, משטחים בתבנית אפייה עגולה משומנת ואופים כ-15 דקות בחום גבוה.
טיימר מופעל
-
02.
הכנת המלית : מערבבים בעזרת מטרף ידני את חומרי המלית לתערובת אחידה. מוזגים על הבצק את התערובת. מפזרים מעל פתיתי פרמזן ולסיום מקשטים מסביב בעגבניות שרי וטבעות זיתים. אופים ב-200 מעלות במשך 10 דקות. מורידים את החום ל-150 מעלות ואופים עוד 40-50 דקות עד להזהבה.
טיימר מופעל