מתכון מאפה גבינה מלוחה נימוחה | השף הלבן

מאפה גבינה מלוחה נימוחה

מאפה טעים וריחני מתאים לחג השבועות, לאירוח או לכל ארוחה חלבית

מאת: מיטל ריזגן
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מאפה גבינה מלוחה נימוחה

המרכיבים ל 12 מנות / תבנית בקוטר 26 ס"מ:

קטגוריה - בדיקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את חומרי הבצק לעיסה אחידה, משטחים בתבנית אפייה עגולה משומנת ואופים כ-15 דקות בחום גבוה.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 02.

    הכנת המלית : מערבבים בעזרת מטרף ידני את חומרי המלית לתערובת אחידה. מוזגים על הבצק את התערובת. מפזרים מעל פתיתי פרמזן ולסיום מקשטים מסביב בעגבניות שרי וטבעות זיתים. אופים ב-200 מעלות במשך 10 דקות. מורידים את החום ל-150 מעלות ואופים עוד 40-50 דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל

    00:10:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.