מאפה גבינות וקישואים
מאפה שיכול להיות תוספת נהדרת או מנה בפני עצמה
המרכיבים ל 12 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל חומרי המלית.
-
02.
מערבבים את כל חומרי הרוטב ושומרים במקרר עד להגשה.
-
03.
פורסים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות וחותכים ממנו 2 רצועות של35X25 ס"מ.
-
04.
מסמנים על כל רצועה לאורכה 3 מלבנים.
-
05.
בעזרת סכין חדה חותכים במלבנים החיצוניים בכל רצועה, פסים אלכסוניים ברוחב של כ-2 ס"מ (כמו מסרק).
-
06.
מניחים במרכז כל רצועה מחצית מהמלית, מקפלים עליו את קצות הבצק ואחר כך את הפסים, כמו צמה, צד ימין וצד שמאל לסרוגין.
-
07.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומברישים בחלמון.
-
08.
אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלסיוס, עד שהמאפה מזהיב. מגישים חם עם הרוטב.
טיימר מופעל