סופגניות ביס מלוחות ממולאות בגבינה | השף הלבן

סופגניות ביס מלוחות במילוי גבינה

מתכון מיוחד לחנוכה של אינס ינאי לסופגניות ביס קטנות ומלוחות הממולאות בגבינות מוצרלה ובולגרית

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
https://youtu.be/y_WObkGlqAg
צילום: אפיק גבאי עיצוב: בלוג תיק אוכל

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה לשים ידנית לבצק אחיד את כל מרכיבי הבצק, אם יש צורך מוסיפים מעט חלב קר.

  • 02.

    מערבבים בצלחת עמוקה את מרכיבי המלית יחד.

  • 03.

    קורצים חתיכה קטנה מהבצק ומשטחים אותה מעט.

  • 04.

    ממלאית כפית ממלית הגבינות וסוגרים את הבצק סביב המלית, ממש כמו קובה.

  • 05.

    חוזרים על הפעולה עם שאר המסה.

  • 06.

    מחממים שמן חצי עמוק ומטגנים מכל הצדדים לצבע זהוב.

  • 07.

    מגישים חם מיד בתום הטיגון.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.