סופגניות ביס מלוחות במילוי גבינה
מתכון מיוחד לחנוכה של אינס ינאי לסופגניות ביס קטנות ומלוחות הממולאות בגבינות מוצרלה ובולגרית
חלבי
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
https://youtu.be/y_WObkGlqAg
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: בלוג תיק אוכל
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה גדולה לשים ידנית לבצק אחיד את כל מרכיבי הבצק, אם יש צורך מוסיפים מעט חלב קר.
-
02.
מערבבים בצלחת עמוקה את מרכיבי המלית יחד.
-
03.
קורצים חתיכה קטנה מהבצק ומשטחים אותה מעט.
-
04.
ממלאית כפית ממלית הגבינות וסוגרים את הבצק סביב המלית, ממש כמו קובה.
-
05.
חוזרים על הפעולה עם שאר המסה.
-
06.
מחממים שמן חצי עמוק ומטגנים מכל הצדדים לצבע זהוב.
-
07.
מגישים חם מיד בתום הטיגון.