פיצות אישיות כשרות לפסח
רון יוחננוב עם עוד מתכון מנצח: פיצות אישיות מפתיעות וטעימות במיוחד לפסח! את פתיתי המוצלה של השף הלבן, רון משלב גם בתוך הבצק וגם עם התוספות
חלבי
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל 7 יחידות או פיצה משפחתית בינונית:
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
02.
בקערה, מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
-
03.
מרפדים תבנית בנייר אפייה
-
04.
מחלקים את הבצק ל-7 יחידות
-
05.
בעזרת ידיים מעט משומנות, מגלגלים ומשטחים היטב לפיצות אישיות ומניחים על המגש.
-
06.
מורחים מעל רוטב פיצה, מפזרים פתיתי מוצרלה ותוספות
-
07.
מכניסים לתנור לאפייה כ-25 דקות או עד הזהבה.
טיימר מופעל