פיצות אישיות כשרות לפסח - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פיצות אישיות כשרות לפסח

רון יוחננוב עם עוד מתכון מנצח: פיצות אישיות מפתיעות וטעימות במיוחד לפסח! את פתיתי המוצלה של השף הלבן, רון משלב גם בתוך הבצק וגם עם התוספות

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פיצות אישיות כשרות לפסח
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 7 יחידות או פיצה משפחתית בינונית:

קטגוריה - בדיקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות.

  • 02.

    בקערה, מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.

  • 03.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה

  • 04.

    מחלקים את הבצק ל-7 יחידות

  • 05.

    בעזרת ידיים מעט משומנות, מגלגלים ומשטחים היטב לפיצות אישיות ומניחים על המגש.

  • 06.

    מורחים מעל רוטב פיצה, מפזרים פתיתי מוצרלה ותוספות

  • 07.

    מכניסים לתנור לאפייה כ-25 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל

    00:25:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.