מיני קישים של בטטה וגבינת עיזים – מאפה מפנק | השף הלבן

מיני קישים של בטטה וגבינת עיזים

מערבבים, שולחים לתנור, מגישים וקוצרים מחמאות. מתקבלים קישים קטנים ומקסימים בטעם פיקנטי מתקתק

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מיני קישים של בטטה וגבינת עיזים

המרכיבים ל 18 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מערבבים בקערה את כל החומרים, ממליחים בזהירות (הגבינות כבר מלוחות) ומפלפלים.

  • 03.

    ממלאים תבנית שקעים (של מאפינס) משומנת. אופים במשך 40-30 דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל

    00:30:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.