מתכון פשטידת אטריות וגבינות | השף הלבן

פשטידת אטריות וגבינות

מנה טעימה וקלה להכנה

מאת: טלי בראון
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פשטידת אטריות וגבינות

המרכיבים ל 10 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בסיר את האטריות, מביאים לרתיחה עד שהאטריות מתבשלות בערך 15 דקות. מסננים ושמים בקערה גדולה.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 02.

    מטגנים במחבת את הבצל עם הפטריות עד להשחמה מלאה ומוסיפים לקערה של האטריות, מוסיפים את הגבינות ואת שאר התבלינים ואת הביצים מערבבים ומכניסים לתנור בחום של כ-150 מעלות.

  • 03.

     לאחר שהפשטידה מוכנה אך לפני שמוציאים מהתנור מוסיפים קצת גבינה צהובה עד להשחמה.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.