פשטידת אטריות וגבינות
מנה טעימה וקלה להכנה
חלבי
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 10 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בסיר את האטריות, מביאים לרתיחה עד שהאטריות מתבשלות בערך 15 דקות. מסננים ושמים בקערה גדולה.
טיימר מופעל
-
02.
מטגנים במחבת את הבצל עם הפטריות עד להשחמה מלאה ומוסיפים לקערה של האטריות, מוסיפים את הגבינות ואת שאר התבלינים ואת הביצים מערבבים ומכניסים לתנור בחום של כ-150 מעלות.
-
03.
לאחר שהפשטידה מוכנה אך לפני שמוציאים מהתנור מוסיפים קצת גבינה צהובה עד להשחמה.