פשטידת גבינה קלה, רכה ומוצלחת
פשטידת גבינה קלה, רכה ומוצלחת
חלבי
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 8:
הוראות הכנה:
-
01.
לאחר שמבשלים את האיטריות מערבבים אותם עם כל המצרכים הרשומים. ניתן להוסיף גבינות נוספות אם רוצים או לשנות כך או כך יוצאת מוצלחת.
-
02.
מערבבים הכל ומעבירים לפיירקס משומן בתחתית. כדי שתצא גבוהה יש להקפיד שהתערובת תגיע עד כמעט לסוף תבנית הפיירקס.
-
03.
מעבירים לתנור בחום 200 מעלות למשך 45-60 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
כאשר היא מוכנה, למרוח מעליה חמאה או מרגרינה או גבינה צהובה לקבלת קשיחות מלמעלה וצבע שחום יפה.קל וטעים.