מתכון פשטידת גבינה קלה, רכה ומוצלחת | השף הלבן

פשטידת גבינה קלה, רכה ומוצלחת

פשטידת גבינה קלה, רכה ומוצלחת

מאת: ריקי גיא
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פשטידת גבינה קלה, רכה  ומוצלחת

המרכיבים ל 8:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    לאחר שמבשלים את האיטריות מערבבים אותם עם כל המצרכים הרשומים. ניתן להוסיף גבינות נוספות אם רוצים או לשנות כך או כך יוצאת מוצלחת.

  • 02.

    מערבבים הכל ומעבירים לפיירקס משומן בתחתית. כדי שתצא גבוהה יש להקפיד שהתערובת תגיע עד כמעט לסוף תבנית הפיירקס.

  • 03.

    מעבירים לתנור בחום 200 מעלות למשך 45-60 דקות.

    טיימר מופעל

    00:00:00
  • 04.

    כאשר היא מוכנה, למרוח מעליה חמאה או מרגרינה או גבינה צהובה לקבלת קשיחות מלמעלה וצבע שחום יפה.קל וטעים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.