קיש בטטה מוקרם בשמנת וגבינות - מאפה כתום ומתקתק | השף הלבן

קיש בטטה

מתכון טעים ומנצח לקיש בטטה קל להכנה עם מלית שמנת ושלוש גבינות: לבנה, צהובה וצפתית. מושלם לאירוח או לארוחת ערב ביתית!

מאת: השף אבי שליסל
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קיש בטטה

המרכיבים ל 8 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום 160 מעלות.

  • 02.

    מערבבים את כל חומרי המלית יחד עד לקבלת בלילה אחידה.

  • 03.

    מערבבים את חומרי הבצק ללא המים במעבד מזון. מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת פירורים לחים אך לא רטובים מדי. מאחדים לגוש בצק אחד.

  • 04.

    מרדדים את הבצק ומצמידים אותו לתחתית ולדפנות התבנית.

  • 05.

    מפזרים את הבטטה על הבצק ושופכים את הבלילה מעל. אופים במשך 40 דקות, עד שהפאי מקבל גוון זהוב.

    טיימר מופעל

    00:40:00
  • 06.

    מקררים מעט ופורסים. מגישים לצד סלט ירוק ותלוליות שמנת חמוצה.

  • 07.

    בתאבון!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.