מרק חרירה נהדר עם ריח נפלא וטעמים של בית | השף הלבן

מרק חרירה

מרק נהדר עם ריח נפלא וטעמים של בית. שפע הירוקים נותנים לו עושר טעמים והמון בריאות. יחד עם הקטניות והאטריות המרק הזה הוא ממש ארוחה שלמה שמתאימה ליום קר.

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 8-10:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: סיר גדול

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל על להבה בינונית 7-6 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל

    00:06:00
  • 02.

    מוסיפים שום, מערבבים ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים סלרי, פטרוזיליה, כוסברה ותבלינים, מערבבים ומטגנים 3 דקות נוספות תוך ערבוב מידי פעם.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 03.

    מוסיפים עגבניות, מערבבים ומבשלים תוך ערבוב מידי פעם 5 דקות. מוסיפים מים, מכסים ומביאים לרתיחה. מוסיפים חומוס ועדשים, מכסים ומבשלים 40 דקות.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים אטריות ומבשלים 2-3 דקות עד שהן רכות. מסירים מהאש, מוסיפים לימון ומשאירים מכוסה עוד 5 דקות.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 05.

    מגישים עם פלח לימון וכוסברה טריה קצוצה.

  • 06.

    בתאבון!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.