מתכון מרק ירקות של דיאטת הכרוב | השף הלבן

מרק ירקות של דיאטת הכרוב

דיאטת מרק הכרוב מתבססת על מרק זה, מרק פשוט, טעים ודל בקלוריות

מאת: אבשלום די-נור
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק ירקות של דיאטת הכרוב

המרכיבים ל 10 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את הבצלים. מזהיבים אותם בסיר גדול בכף אחת של שמן, אגב בחישה מעת לעת.

  • 02.

    מוסיפים את יתר הירקות, יחד עם העגבניות המרוסקות, אבקת המרק ועשר כוסות מים רותחים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.

  • 03.

    מנמיכים להבה, מוסיפים את השמיר. ממליחים, מפלפלים ומערבבים היטב.

  • 04.

    מכסים ומבשלים בביעבוע עדין כחצי שעה.

  • 05.

    כשהמרק כבר בצלחת אפשר לגוון את טעמו על ידי תוספת של כף סויה לצלחת, או כף חומץ בלסמי. אפשר להוסיף סחוג ירוק או חילבה, אפשר לגוון בתוספת נבטים או במעט ג’ינג’ר טרי קצוץ.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.