מתכון מרק עדשים ובשר | השף הלבן

מרק עדשים ובשר

מרק מושלם לימי החורף הקרים

מאת: יפה ימין
בשרי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
מרק עדשים ובשר

המרכיבים ל מנות ת8:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

     מבשלים את הבשר עד לריכוך (שומרים את הנוזלים).

  • 02.

    מחממים סיר עמוק ורחב, מוסיפים שמן ומטגנים בצל עד להזהבה.

  • 03.

    מוסיפים סלרי ואת העגבניות וממשיכים לטגן עד לריכוך העגבניות.

  • 04.

    מסננים את העדשים ומוסיפים לתבשיל. מוסיפים תפוחי אדמה.

  • 05.

    מסננים את הבשר, מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. אם יש צורך מוסיפים עוד מים.

  • 06.

    מתבלים עם כורכום, מלח ופלפל שחור גרוס. מנמיכים להבה ומבשלים כשעה.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.