מרק עדשים ובשר
מרק מושלם לימי החורף הקרים
בשרי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
בינוני
רמת מיומנות
המרכיבים ל מנות ת8:
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הבשר עד לריכוך (שומרים את הנוזלים).
-
02.
מחממים סיר עמוק ורחב, מוסיפים שמן ומטגנים בצל עד להזהבה.
-
03.
מוסיפים סלרי ואת העגבניות וממשיכים לטגן עד לריכוך העגבניות.
-
04.
מסננים את העדשים ומוסיפים לתבשיל. מוסיפים תפוחי אדמה.
-
05.
מסננים את הבשר, מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. אם יש צורך מוסיפים עוד מים.
-
06.
מתבלים עם כורכום, מלח ופלפל שחור גרוס. מנמיכים להבה ומבשלים כשעה.