מרק עדשים חומות חורפי ומפנק - קל ומהיר להכנה | השף הלבן

מרק עדשים חומות

מרק עדשים חומות בגרסה בשרית ובתוספת פרוסות חזה אווז מעושן מטוגן, מנה משביעה ומושקעת, לארוחת שבת או לכל אירוע

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק עדשים חומות

המרכיבים ל 4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את הבצל, הסלרי, הגזר, שום וחזה האווז לקוביות קטנות.

  • 02.

    מטגנים בסיר, בכף שמן זית את הירקות והאווז עד ריכוך קל של הירקות. מוסיפים את הנוזל, העדשים, הבזיליקום והטימין, ומתבלים במלח ופלפל.

  • 03.

    מבשלים 40 דקות בחום בינוני עד שעה לריכוך מלא של העדשים.

    טיימר מופעל

    00:40:00
  • 04.

    מרסקים בבלנדר כמות של כוס אחת מהמרק ומחזירים לסיר.

  • 05.

    מוסיפים את מיץ הלימון, מרתיחים ומשלימים תיבול של מלח.

  • 06.

    מעבירים לקערות ההגשה, קוצצים 2 עליי סלרי ירוקים דק, מעטרים את המרק ומגישים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.