מרק עדשים כתומות עשיר וקטיפתי - קל ומהיר להכנה | השף הלבן

מרק עדשים כתומות

הגולשת עדינה משתפת אותנו במתכון למרק עדשים כתומות עשיר ומחמם שיעשה לכם את החורף!

מאת: מתכון גולש
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק עדשים כתומות

המרכיבים ל 6-4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים היטב את הבצל עם מעט שמן

  • 02.

    מוסיפים את העדשים, אחרי ששוטפים אותן קצת. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

  • 03.

    בהדרגה מתחילים להוסיף מים רותחים, בערך שני קומקומים. מערבבים מדי פעם.

  • 04.

    בהמשך מוסיפים את האורז ,מכסים את הסיר ומדי פעם מערבבים כדי שלא יידבק למטה.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.