מרק עדשים כתומות
הגולשת עדינה משתפת אותנו במתכון למרק עדשים כתומות עשיר ומחמם שיעשה לכם את החורף!
פרווה
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 6-4 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים היטב את הבצל עם מעט שמן
-
02.
מוסיפים את העדשים, אחרי ששוטפים אותן קצת. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
-
03.
בהדרגה מתחילים להוסיף מים רותחים, בערך שני קומקומים. מערבבים מדי פעם.
-
04.
בהמשך מוסיפים את האורז ,מכסים את הסיר ומדי פעם מערבבים כדי שלא יידבק למטה.