מתכון מרק ערמונים (פרווה) | השף הלבן

מרק ערמונים (פרווה)

מרק ערמונים

מאת: לימור תירוש
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק ערמונים (פרווה)

המרכיבים ל 4-6 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    לחתוך לקוביות את הבצל, הכרישה והסלרי. להוסיף ענפי תימין ולטגן בסיר עמוק עם שמן זית כ- 10 דקות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 03.

    להוסיף לסיר את הערמונים ולתבל במלח ובפלפל.

  • 04.

    להוסיף את המים הרותחים, לכסות את הסיר ולבשל על אש בינונית למשך כ-40 דקות.

    טיימר מופעל

    00:40:00
  • 05.

    לכבות את האש ולהוסיף את הקצפת הצמחית (ללא רתיחה). להוציא מהסיר את ענפי התימין ולטחון את המרק היטב בעזרת ממחה ידני.

  • 06.

    "לשפץ" את התיבול, לצקת לקערית הגשה, לקשט בעלי בזיליקום/פטרוזיליה ולהגיש חם. * ניתן להכין את המתכון כחלבי, אם משתמשים בשמנת לבישול 15%, במקום השמנת הצמחית. * ניתן להגיש עם קרוטונים לשידרוג המנה

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.