מרק קישואים, נענע ולימון
מרק קישואים סמיך וקל הכנה, מנה מחממת ומשביעה לימי חורף קרים
10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 8 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מאדים את הבצל בשמן עד שמשקיף.
-
02.
מוסיפים קישואים ומלח וממשיכים עד שהירקות מתרככים.
-
03.
מוסיפים מים רותחים, מביאים לרתיחה, מכסים הסיר ומבשלים כ-15 דקות על להבה בינונית.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים פלפל שחור ועוד מלח במידת הצורך.
-
05.
בעזרת בלנדר ידני, טוחנים את המרק.
-
06.
מוסיפים מיץ לימון ונענע ומגישים.