מתכון מרק קישואים, נענע ולימון | השף הלבן

מרק קישואים, נענע ולימון

מרק קישואים סמיך וקל הכנה, מנה מחממת ומשביעה לימי חורף קרים

מאת: אבשלום די-נור
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק קישואים, נענע ולימון

המרכיבים ל 8 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מאדים את הבצל בשמן עד שמשקיף.

  • 02.

    מוסיפים קישואים ומלח וממשיכים עד שהירקות מתרככים.

  • 03.

    מוסיפים מים רותחים, מביאים לרתיחה, מכסים הסיר ומבשלים כ-15 דקות על להבה בינונית.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 04.

    מוסיפים פלפל שחור ועוד מלח במידת הצורך.

  • 05.

    בעזרת בלנדר ידני, טוחנים את המרק.

  • 06.

    מוסיפים מיץ לימון ונענע ומגישים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.