מרק עגבניות קטיפתי ומפנק - קל ומהיר להכנה | השף הלבן

מרק עגבניות קרמי

מרק חלק, קטיפתי, בטעם חמצמץ ומרענן, במיוחד לחורף קר, מומלץ לארוחות ערב בהן כולם מתקבצים יחד סביב השולחן

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק עגבניות קרמי

המרכיבים ל 6-8 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנהף

  • 02.

    מכינים את המרק: ממיסים חמאה בסיר על להבה נמוכה, מוסיפים בצל ומאדים כ-4 דקות. מוסיפים שום, עגבנייה קצוצה וסוכר ומאדים כדקה נוספת. מוסיפים עגבניות מרוסקות ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כרבע שעה.

    טיימר מופעל

    00:04:00
  • 03.

    טוחנים את המרק במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק. מוסיפים שמנת לבישול ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

  • 04.

    מגישים: מביאים את המרק לסף רתיחה. יוצקים לקערות, מוסיפים כפית שמנת לכל מנה וזורים פלפל שחור גרוס עוד מתכונים למרק ניתן למצוא בקטגורית מרקים

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.