מרק תירס קטיפתי ועשיר - מהיר וקל להכנה | השף הלבן

מרק תירס טבעוני מוקרם

מרק תירס טבעוני מוקרם זה מרק חורפי סמיך, עשיר ומנחם. מכינים בקלי קלות ונהנים ממנה בריאה במרקם עדין עם טעם וארומה משגעים. מתכון נהדר של אולגה טוכשר

מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק תירס טבעוני מוקרם
צילום: אולגה טוכשר עיצוב: אולגה טוכשר

המרכיבים ל 2-3:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את הבצל ומאדים כ-5-7 דקות עד שהוא נהיה שקוף.

    טיימר מופעל

    00:07:00
  • 02.

    מוסיפים את הקמח וכל התבלינים, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב עד שכל הטעמים מתאחדים.

  • 04.

    מוסיפים את משקה הסויה, ענפי תימין ותפוחי האדמה, מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות, עד שתפוחי האדמה מתחילים להתרכך.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 05.

    מוציאים את ענפי התימין, מוסיפים את התירס, מערבבים וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים לחלוטין.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 06.

    טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט למרקם גרגרי. טועמים ומתקנים את התיבול.

  • 07.

    מגישים עם זילוף משקה סויה, גרגירי תירס ועלי תימין.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.