חיתוכיות גבינה לבנה ובייגלה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

חיתוכיות גבינה לבנה ובייגלה

סידרנו לכם את המתכון המלא לחיתוכיות גבינה לבנה ובייגלה מטיקטוק תנובה שכולם מדברים עליו

מאת: שרית נובק
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
חיתוכיות גבינה לבנה ובייגלה
צילום: שרית נובק עיצוב: שרית נובק

המרכיבים ל 12 יחידות:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: תבנית 24

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בייגלה שבור עם סוכר וחמאה ומהדקים לתבנית.

  • 02.

    מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג וקצפת יציבה.

  • 03.

    מוסיפים גבינה ומערבבים היטב.

  • 04.

    משאירים חצי כוס מתערובת הגבינה בצד ואת השאר שופכים את מעל שכבת הבייגלה.

  • 05.

    מיישרים ומזלפים מעל מהתערובת שהשארנו בצד, לקישוט.

  • 06.

    מכניסים למקרר לכ-4 שעות להתייצבות.

  • 07.

    מוציאים מהמקרר וחותכים לריבועים.

  • 08.

    מניחים חצי תות על כל ריבוע ומגישים. בתאבון!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.