כריך דניס וגבינת צ'דר | השף הלבן

כריך דניס וגבינת צ'דר

מתכון של משה עזרן ממשחקי השף ברשת 13 לכריך עם פילה דניס מצופה בשכבה קריספית של צ'דר COLLECTION ופירורי פנקו

מאת: משה עזרן
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
כריך דניס וגבינת צ'דר
צילום: משחקי השף (רשת 13) עיצוב: משחקי השף (רשת 13)

המרכיבים ל 2 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומחממים שמן חם בסיר ל-180 מעלות

  • 02.

    מפלטים את הדג וחותכים לריבועים.

  • 03.

    מצפים את הדניס בצ'דר מגוררת, מכניסים לטמפורה, טובלים בפנקו ומטגנים את הדגים.

  • 04.

    בתנור קולים ג'בטה פתוחה ומורחים עליה שום כתוש טרי.

  • 05.

    מורחים על הג'בטה חרדל בשני צידי הלחם ומניחים את הדג המטוגן

  • 06.

    מתבלים מעל בלימון מלח וסצ'ואן

  • 07.

    מניחים אורגולה, עגבניות ובלסמי וסוגרים את הכריך עם החלק העליון של הג'בטה

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.