כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים | השף הלבן

כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים

כריך נהדר ומרשים, מלא בטעמים!

מאת: שפית ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים
צילום: שפית ליטל ארזי עיצוב: שפית ליטל ארזי

המרכיבים ל 4 כריכים:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הסלט:

  • 02.

    לקלות את הפלפלים והחצילים בשלמותם על הגריל/ גז עד שהם חרוכים לגמרי ובשר החציל שינה את צבעו ללבן. להוציא את תוכן החציל ולהניח בתוך מסננת כ-15 דקות. את הפלפל יש להניח בקערה ולעטוף בניילון נצמד, כאשר הפלפלים מתקררים מעט, יש לקלף ולהניח יחד עם החציל במסננת.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 03.

    לקצוץ דק-דק את הפלפל והחציל ולערבב יחד עם שאר מרכיבי הסלט.הרכבת הכריך:על פרוסת לחם יש למרוח בנדיבות מהסלט, לפורר גבינת חמד, לפזר מעט עירית קצוצה וזיתים שחורים, להניח מספר עלי נענע ולזרזף מעל שמן-זית.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.