מתכון מטבל לאבנה עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף | השף הלבן

מטבל לאבנה עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף

מתכון קליל ומהיר למטבל לאבנה מ-ש-ג-ע עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף שתוכלו להגיש בכל שולחן או לארוז לטיול משפחתי עם הילדים

מאת: עורף השף הלבן
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מטבל לאבנה עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 2:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את גבינת הלאבנה לקערת הגשה שטוחה.

  • 02.

    יוצקים מעל העגבניה המגוררת, מפזרים את הפלפל החריף ומזליפים בנדיבות בשמן זית.

  • 03.

    מתבלים במעט מלח ומגישים עם קרעי פיתה קלויה.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.