מטבל לאבנה עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף
מתכון קליל ומהיר למטבל לאבנה מ-ש-ג-ע עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף שתוכלו להגיש בכל שולחן או לארוז לטיול משפחתי עם הילדים
חלבי
סוג מתכון
10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל 2:
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים את גבינת הלאבנה לקערת הגשה שטוחה.
-
02.
יוצקים מעל העגבניה המגוררת, מפזרים את הפלפל החריף ומזליפים בנדיבות בשמן זית.
-
03.
מתבלים במעט מלח ומגישים עם קרעי פיתה קלויה.