מתכון חרוסת ביתית קלאסית לחג הפסח - מהיר וקל להכנה | השף הלבן

מתכון לחרוסת

אין חג פסח בלי חרוסת ביתית! סידרנו לכם מתכון קל, מהיר וטעים לחרוסת קלאסית לפסח

מאת: מיכל לוי אלחלל
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון לחרוסת
צילום: מיכל לוי אלחלל עיצוב: מיכל לוי אלחלל

המרכיבים ל חצי ליטר:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת בינונית מחממים את הסוכר עד שמתחיל להזהיב בצדדים, מוסיפים את קוביות ותפוחים ומבשלים עם אש בינונית תוך כדי ערבוב 2-3 דקות. מוסיפים מחצית מהיין ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות עד שגושי הסוכר נעלמים. מצננים במקרר כ-5 דקות.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 02.

    בקערה בינונית מערבבים תמרים, שקדים, אגוזי מלך והיין שנותר. מוסיפים את התפוחים ומערבבים קלות. מעבירים למקרר בכלי אטום או מגישים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.