מתכון לחרוסת
אין חג פסח בלי חרוסת ביתית! סידרנו לכם מתכון קל, מהיר וטעים לחרוסת קלאסית לפסח
פרווה
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: מיכל לוי אלחלל
עיצוב: מיכל לוי אלחלל
המרכיבים ל חצי ליטר:
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת בינונית מחממים את הסוכר עד שמתחיל להזהיב בצדדים, מוסיפים את קוביות ותפוחים ומבשלים עם אש בינונית תוך כדי ערבוב 2-3 דקות. מוסיפים מחצית מהיין ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות עד שגושי הסוכר נעלמים. מצננים במקרר כ-5 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
בקערה בינונית מערבבים תמרים, שקדים, אגוזי מלך והיין שנותר. מוסיפים את התפוחים ומערבבים קלות. מעבירים למקרר בכלי אטום או מגישים.