מתכון סלט גזר ואגוזים פיקנטי | השף הלבן

סלט גזר ואגוזים פיקנטי

סלט גזר ואגוזים פיקנטי

מאת: עורך השף הלבן
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט גזר ואגוזים פיקנטי

המרכיבים ל 4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    חותכים את הגזרים והקולרבי לרצועות דקיקות, מומלץ להשתמש בסכין "מנדולינה".

  • 03.

    כותשים את שיני השום.

  • 04.

    חותכים את הפלפל האדום לרצועות ארוכות ודקות.

  • 05.

    קוצצים דק את הפלפל החריף.

  • 06.

    קוצצים את הלימון הכבוש.

  • 07.

    מעבירים את האגוזים לשקית ,מוציאים את האוויר ומחזיקים את הקצה. בעזרת מערוך עץ או פטיש מטבח מרסקים את האגוזים גס.

  • 08.

    מעבירים לקערה את החומרי הגלם ומתבלים ב-2 קורט מלח ו 3 כפות שמן זית. מערבבים היטב ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות, מומלץ לערבב מיד פעם.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.