המרכיבים ל 4 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
חותכים את הגזרים והקולרבי לרצועות דקיקות, מומלץ להשתמש בסכין "מנדולינה".
-
03.
כותשים את שיני השום.
-
04.
חותכים את הפלפל האדום לרצועות ארוכות ודקות.
-
05.
קוצצים דק את הפלפל החריף.
-
06.
קוצצים את הלימון הכבוש.
-
07.
מעבירים את האגוזים לשקית ,מוציאים את האוויר ומחזיקים את הקצה. בעזרת מערוך עץ או פטיש מטבח מרסקים את האגוזים גס.
-
08.
מעבירים לקערה את החומרי הגלם ומתבלים ב-2 קורט מלח ו 3 כפות שמן זית. מערבבים היטב ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות, מומלץ לערבב מיד פעם.