סלט יווני ברוטב חרדל ודבש - מתכון לסלט מרענן ומיוחד | השף הלבן

סלט יווני ברוטב חרדל ודבש

הסלט היווני הפופולרי עם טוויסט קטן בעלילה

מאת: עדן בכר
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט יווני ברוטב חרדל ודבש

הוראות הכנה:

  • 01.

     סלט: חותחים דק את כל הירקות מלבד החסה והעלי ביבי ומוסיפים לקערה.

  • 02.

    חותחים את החסה לחלקים גדולים ומוסיפים לקערה יחד עם הירקות, ומוסיפים גם את העלי ביבי.

  • 03.

    חותכים לקוביות את הגבינה בולגרית ומוסיפים מעל הכל.

  • 04.

    מוסיפים את המלח, פלפל, מיץ לימון ואת האורגנו.

  • 05.

    רוטב: שמים בצינצנת את כל המרכיבים, מערבבים טוב טוב ושופחים על הסלט [אפשר לפזר מעל ששומשום או זעתר וגם אפשר להוסיף כמה קוביות של מישמשים חתוחים, וגם אפשר להוסיף כמה זיתים].  

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.