סלט יווני עם גבינה בולגרית וזיתים – הסלט הקלאסי והאהוב | השף הלבן

סלט יווני עם גבינה בולגרית וזיתים

ארוחת ערב מושלמת בקלי קלות – סלט יווני משודרג עם קוביות של גבינה בולגרית, שמוסיפה מליחות עדינה וזיתי קלמטה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט יווני עם גבינה בולגרית וזיתים

המרכיבים ל 3:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את המלפפונים לקוביות גדולות ומניחים בקערה גדולה.

  • 02.

    חותכים את העגבניות לרבעים/ שמיניות (תלוי בגודלן) ומוסיפים לקערה.

  • 03.

    פורסים את הבצל לרצועות, מפרידים ביניהן ומוסיפים לקערה.

  • 04.

    חותכים את הגמבה לקוביות גסות ומוסיפים לקערה.

  • 05.

    מוסיפים זיתים מגולענים וגבינה בולגרית ומערבבים בעדינות.

  • 06.

    מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ושבבי צ'ילי ומערבבים היטב.

  • 07.

    מגישים מיד.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.