סלט יווני עם גבינה בולגרית וזיתים
ארוחת ערב מושלמת בקלי קלות – סלט יווני משודרג עם קוביות של גבינה בולגרית, שמוסיפה מליחות עדינה וזיתי קלמטה.
חלבי
סוג מתכון
10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 3:
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את המלפפונים לקוביות גדולות ומניחים בקערה גדולה.
-
02.
חותכים את העגבניות לרבעים/ שמיניות (תלוי בגודלן) ומוסיפים לקערה.
-
03.
פורסים את הבצל לרצועות, מפרידים ביניהן ומוסיפים לקערה.
-
04.
חותכים את הגמבה לקוביות גסות ומוסיפים לקערה.
-
05.
מוסיפים זיתים מגולענים וגבינה בולגרית ומערבבים בעדינות.
-
06.
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ושבבי צ'ילי ומערבבים היטב.
-
07.
מגישים מיד.