מתכון לסלט יווני קלאסי | השף הלבן

סלט יווני קלאסי עם זיתים ובצל

סלט יווני קלאסי עם זיתים שחורים ובצל סגול עם בונוס מיוחד של מתכון לרוטב משגע שישדרג לכם את הסלט

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט יווני

המרכיבים ל 2 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    הסלט:

  • 02.

    שוטפים את הירקות וקולפים את הבצל.

  • 03.

    פורסים את החסה לרצועות ושמים בתחתית הקערה יחד עם עלי ביבי.

  • 04.

    חותכים את המלפפונים לפרוסות ואז לחצאי עיגולים.

  • 05.

    חותכים את העגבניות לחצי ואז את החצי לרבעים ושמיניות (את עגבניות השרי חותכים לחצי).

  • 06.

    חותכים את הבצלים לטבעות ושמים מלמעלה.

  • 07.

    שמים את טבעות בזיתים השחורים מעל הכול.

  • 08.

    מתבלים.

  • 09.

    אפשר וטעים להוסיף קרוטונים ו/או גבינה בולגרית 5%! הרוטב:

  • 10.

    כותשים את השום.

  • 11.

    שמים את החרדל והמיונז ומערבבים.

  • 12.

    מערבבים עם החומץ.

  • 13.

    מערבבים עם השום.

  • 14.

    סוגרים הכול בצנצנת ריקה ומשקשקים במשך 10 דקות. הרוטב מוכן!

    טיימר מופעל

    00:10:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.