סלט יווני | השף הלבן

סלט יווני מירקות טריים עם שמן זית וזעתר

עגבניות, מלפפונים, בצל סגול, גבינת פטה, זיתי קלמטה ושמן זית – זה כל מה שצריך לסלט מושלם. הקפידו להשתמש בירקות טריים מאוד בטמפרטורת החדר, ולא בירקות מהמקרר.

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט יווני מירקות טריים עם שמן זית וזעתר

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.