סלט קטניות ורוקט באיולי פיסטוק
סלט קטניות משודרג עם מתכון לרוטב איולי שחייבים לנסות
פרווה
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: גבי סמלסון
עיצוב: גבי סמלסון
המרכיבים ל 8:
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את השעועית, האפונה והפול לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים ומצננים.
-
02.
הכנת האיולי: שמים את כל החומרים למעט השמן במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה . מוסיפים בהדרגה את השמן, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת מרקם אחיד.
-
03.
שמים בקערה גדולה את השעועית, האפונה, הפול, הרוקט והנבטים . יוצקים את שמן הזית ומערבבים בעדינות.4 .מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים את האיולי, מקשטים בפיסטוקים ומגישים.