סלט קטניות ורוקט באיולי פיסטוק | השף הלבן

סלט קטניות ורוקט באיולי פיסטוק

סלט קטניות משודרג עם מתכון לרוטב איולי שחייבים לנסות

מאת: גבי סמלסון
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט קטניות ורוקט באיולי פיסטוק
צילום: גבי סמלסון עיצוב: גבי סמלסון

המרכיבים ל 8:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

      מכינים את השעועית, האפונה והפול לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים ומצננים.

  • 02.

      הכנת האיולי:  שמים את כל החומרים למעט השמן במעבד מזון וטוחנים עד     לקבלת תערובת אחידה . מוסיפים בהדרגה את השמן, תוך כדי ערבוב,  עד לקבלת מרקם אחיד.

  • 03.

      שמים בקערה גדולה את השעועית, האפונה, הפול, הרוקט והנבטים . יוצקים את שמן הזית       ומערבבים בעדינות.4 .מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים את האיולי, מקשטים בפיסטוקים ומגישים. 

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.