גליל בשר במילוי פרג ואגוזים
מנה בשרית מעודנת בתוספת פרג מתקתק ואגוזים
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 4 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפרג עם היין המתוק עד שהוא מתרכך.
-
02.
מסירים מהאש ומערבבים עם האגוזים.
-
03.
משטחים את פרוסות הבשר ומתבלים בפלפל שחור גרוס.
-
04.
מניחים מעט ממילוי הפרג והאגוזים על כל חתיכת בשר, ומגלגלים למעין סיגר. סוגרים בעזרת קיסמים.
-
05.
במחבת עם מכסה מחממים את השמן וצורבים את גלילי הבשר מכל הצדדים.
-
06.
שופכים את השמן ומטגנים קלות את הבצל במחבת ללא שמן.
-
07.
מערבבים ומוסיפים את אבקת המרק. יוצקים את היין, מביאים לרתיחה ומוסיפים כוס מים.
-
08.
מניחים את גלילי הבשר ברוטב ומבשלים כשעה על אש נמוכה, עד שהבשר מוכן.