חזה עוף וירקות צרובים על פלנצ'ה בצ'ימיצ'ורי | השף הלבן

חזה עוף וירקות בצ'ימיצ'ורי

מנה ים תיכונית צבעונית וכיפית. העוף והירקות מקבלים טיפול מינימאלי בצליה ומוגשים עם רוטב מלא בטעמים מפתיעים. רוצים גרסה טבעונית? החליפו את עוף בפרוסות טופו.

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
חזה עוף וירקות בצ'ימיצ'ורי
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 2:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את מרכיבי הצ'ימיצ'ורי למעבד  מזון ומעבדים בפולסים עד שהמרכיבים קצוצים דק דק אבל לא הופכים למחית.

  • 02.

    מתבלים את חזה העוף והירקות בפפריקה מתוקה, כמון וזרעי כוסברה, מלח ופלפל. משמנים פלנצ'ה או מחבת כבדה בשמן זית וצורבים את חזה העוף והירקות כ 5 דקות מכל צד עד שהם עשויים. מומלץ לכסות את העוף במכסה בעת הצלייה כדי שפנים החזה יתבשל.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 03.

    פורסים את העוף ומעבירים לצלחת הגשה יחד עם הירקות. מזלפים עליהם מהצ'ימיצ'ורי ומגישים

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.