נקניקיות בציפוי קריספי
יש לכם חשק לנקניקיה בלחמניה כמו בדוכן האהוב עליכם? קבלו את הגרסה הקריספית של טירת צבי: נקניקיות מצופות בשברי חטיפים מלוחים ומוגשות בלחמניה עם ירקות ורטבים
בשרי
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: דרור עינב
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 3 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן במחבת
-
02.
טובלים את הנקניקיות בקמח
-
03.
מערבבים בקערה את החטיפים הטחונים
-
04.
טובלים את הנקניקיות בביצה טרופה
-
05.
טובלים בתערובת החטיפים (כמו שמצפים שניצל בפירורי לחם)
-
06.
מטגנים מכל הצדדים עד להשחמה
-
07.
פורסים לחמניות, מורחים חרדל ומיונז ומסדרים פרוסות מלפפון חמוץ
-
08.
מניחים נקניקייה בכל לחמנייה ומעל קטשופ.
-
09.
מגישים לצד רטבים וצ'יפס. בתאבון!