נקניקיות בציפוי קריספי - טעים וקל להכנה | השף הלבן

נקניקיות בציפוי קריספי

יש לכם חשק לנקניקיה בלחמניה כמו בדוכן האהוב עליכם? קבלו את הגרסה הקריספית של טירת צבי: נקניקיות מצופות בשברי חטיפים מלוחים ומוגשות בלחמניה עם ירקות ורטבים

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
נקניקיות בציפוי קריספי
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 3 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת

  • 02.

    טובלים את הנקניקיות בקמח

  • 03.

    מערבבים בקערה את החטיפים הטחונים

  • 04.

    טובלים את הנקניקיות בביצה טרופה

  • 05.

    טובלים בתערובת החטיפים (כמו שמצפים שניצל בפירורי לחם)

  • 06.

    מטגנים מכל הצדדים עד להשחמה

  • 07.

    פורסים לחמניות, מורחים חרדל ומיונז ומסדרים פרוסות מלפפון חמוץ

  • 08.

    מניחים נקניקייה בכל לחמנייה ומעל קטשופ.

  • 09.

    מגישים לצד רטבים וצ'יפס. בתאבון!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.