סופלאקי בשר עם תערובת עשבים יווניים
מהיום כבר לא חובה לטוס עד ליוון כדי לאכול סופלקי טעים. לפניכם מתכון מעולה לשישליק היווני הנודע, בתערובת עשבי תיבול ארומטיים נפלאה. ללקק את האצבעות
המרכיבים ל 4:
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים בתוכם את קוביות הבשר לשעתיים בטמפרטורת החדר או למספר שעות במקרר.
-
02.
חותכים את הפלפל והבצל לקוביות בגודל קוביות הבשר.
-
03.
מוציאים את קוביות הבשר מהמרינדה ומשפדים על שיפודי מתכת או שיפודי עץ (שהושרו במים לילה לפני למניעת שריפתם). משפדים קוביית בשר, בצל, פלפל וחוזר חלילה.
-
04.
לצלייה על האש: מניחים את השיפוד על גבי הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה (חשוב לשמור על מידת חום בינונית - נמוכה)
-
05.
במהלך הצלייה מסובבים את השיפוד מידי פעם לקבלת צלייה אחידה מכל הצדדים, ומושחים את הבשר במרינדה.
-
06.
לסיום, סוחטים מעל מיץ לימון טרי.
הידעת?
טיפ השף: מומלץ להוסיף מלח רק בתום הבישול ובהתאם לצורך, מאחר והבשר מנוקר ומוכשר.