פול, שעועית צהובה, ותרד עם נתחי סינטה צלויים ברוטב קארי וחלב קוקוס
כמה קלה להכנה, ככה טעימה! המנה העיקרית שתכבוש את הארוחה ותקצור אינספור מחמאות. לקטי הירקות של סנפרוסט מקצרים כאן את זמן ההכנה
המרכיבים ל 5:
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את התרד לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים ושמים בצד.
-
02.
מפשירים את הפול והשעועית במסננת תחת מי ברז. מחממים שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים את השום ומטגנים קלות. מוסיפים את הפול והשעועית וממשיכים לטגן תוך ערבוב 2-3 דקות נוספות, מוסיפים את חלב הקוקוס, מנמיכים את הלהבה ומתבלים בכורכום, קארי מלח פלפל, וכוסברה, ממשיכים לבשל עד הסמכת הרוטב.
-
03.
מתבלים את רצועות הסינטה במלח ופלפל, מחממים מחבת ברזל ומשמנים קלות בשמן שומשום. מוסיפים את נתחי הסינטה ומקפיצים כ- 2 דקות מכל צד.
טיימר מופעל
-
04.
להגשה : מניחים את האורז במרכז צלחת הגשה גדולה, מסדרים מסביב את הפול, והשעועית, ומעל מניחים לסירוגין את הבשר והתרד.