קציצות בשר עם פתיתי ברוקולי | השף הלבן

קציצות בשר עם פתיתי ברוקולי

בואו להעשיר את הקציצות המסורתיות עם פתיתי ברוקולי טעימים. קבלו מתכון מושלם ונטול גלוטן

מאת: חנוך שכטר
בשרי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
https://youtu.be/luR8QwdIVfc
צילום: אפיק גבאי עיצוב: יעל מגן

המרכיבים ל 24 קציצות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את פתיתי הברוקולי במים פושרים במסננת וסוחטים בתוך מגבת עד לייבוש.

  • 02.

    מערבבים בקערה את כל החומרים, יוצרים קציצות בגודל כף ומניחים בתבנית על נייר אפייה במקרר למשך כ-20 דקות.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 03.

    מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הקציצות על להבה בינונית כ-3 דקות מכל צד עד להשחמה.ניתן להגיש עם טחינה או לבשל ברוטב עגבניות.

    טיימר מופעל

    00:03:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.