קציצות בשר עם פתיתי ברוקולי
בואו להעשיר את הקציצות המסורתיות עם פתיתי ברוקולי טעימים. קבלו מתכון מושלם ונטול גלוטן
בשרי
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
https://youtu.be/luR8QwdIVfc
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: יעל מגן
המרכיבים ל 24 קציצות:
הוראות הכנה:
-
01.
מפשירים את פתיתי הברוקולי במים פושרים במסננת וסוחטים בתוך מגבת עד לייבוש.
-
02.
מערבבים בקערה את כל החומרים, יוצרים קציצות בגודל כף ומניחים בתבנית על נייר אפייה במקרר למשך כ-20 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הקציצות על להבה בינונית כ-3 דקות מכל צד עד להשחמה.ניתן להגיש עם טחינה או לבשל ברוטב עגבניות.
טיימר מופעל