קרפלך בשר ברוטב עגבניות
תוספת רוטב עגבניות ביתי לקרפלך משקית משדרגת את המנה במידה ניכרת, מנה עיקרית טעימה ומשביעה
בשרי
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 7-9 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
להכין את הקרפלך לפי הוראות הכנה על גבי האריזה,
-
02.
במקביל להכין את הרוטב. לטגן בצל בשמן זית עד להזהבה, להוסיף את העגבניות ולבשל על אש קטנה כ-10 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
להוסיף לרוטב את השום, רסק עגבניות, אבקת מרק עוף, סוכר ובזיליקום לבשל ל-10 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
04.
לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
-
05.
להוסיף את הקרפלך לרוטב לערבב ולהגיש.