מתכון קרפלך בשר ברוטב עגבניות | השף הלבן

קרפלך בשר ברוטב עגבניות

תוספת רוטב עגבניות ביתי לקרפלך משקית משדרגת את המנה במידה ניכרת, מנה עיקרית טעימה ומשביעה

מאת: אור ימיני
בשרי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קרפלך בשר ברוטב עגבניות

המרכיבים ל 7-9 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

     להכין את הקרפלך לפי הוראות הכנה על גבי האריזה,

  • 02.

     במקביל להכין את הרוטב. לטגן בצל בשמן זית עד להזהבה, להוסיף את העגבניות ולבשל על אש קטנה כ-10 דקות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 03.

     להוסיף לרוטב את השום, רסק עגבניות, אבקת מרק עוף, סוכר ובזיליקום לבשל ל-10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 04.

    לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.

  • 05.

     להוסיף את הקרפלך לרוטב לערבב ולהגיש.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.