רצועות בקר מוקפצות בסגנון מקסיקני מוגשות בטורטיות
רצועות בקר מוקפצות בסגנון מקסיקני מוגשות בטורטיות, מנה ראשונה כובשת
בשרי
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 10:
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים טורטיות לפי מתכון שקיים כאן באתר או קונים מוכנות.
-
02.
מחממים את השמן בווק ומקפיצים את הבשר מוציאים ומניחים במקום חם.
-
03.
יוצקים עוד קצת שמן ומזהיבים את הבצל מוסיפים את הצ’ילי ומערבבים.
-
04.
מוסיפים את השעועית והשום מערבבים ומוסיפים את הבשר חזרה מתבלים במלח ואורגנו מערבבים משלימים טעם ומסירים מהאש.
-
05.
להכנת הטורטיה
-
06.
מורחים את הטורטיה בממרח עגבניות מניחים מעט מעלי הבייבי מניחים מהבשר ומגלגלים.
-
07.
מגישים עם סלסת עגבניות וגווקאמולה ליד.