רצועות בקר מוקפצות מוגשות בטורטיות | השף הלבן

רצועות בקר מוקפצות בסגנון מקסיקני מוגשות בטורטיות

רצועות בקר מוקפצות בסגנון מקסיקני מוגשות בטורטיות, מנה ראשונה כובשת

מאת: אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
רצועות בקר מוקפצות בסגנון מקסיקני מוגשות בטורטיות

המרכיבים ל 10:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים טורטיות לפי מתכון שקיים כאן באתר או קונים מוכנות.

  • 02.

    מחממים את השמן בווק ומקפיצים את הבשר מוציאים ומניחים במקום חם.

  • 03.

    יוצקים עוד קצת שמן ומזהיבים את הבצל מוסיפים את הצ’ילי ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים את השעועית והשום מערבבים ומוסיפים את הבשר חזרה מתבלים במלח ואורגנו מערבבים משלימים טעם ומסירים מהאש.

  • 05.

    להכנת הטורטיה

  • 06.

    מורחים את הטורטיה בממרח עגבניות מניחים מעט מעלי הבייבי מניחים מהבשר ומגלגלים.

  • 07.

    מגישים עם סלסת עגבניות וגווקאמולה ליד.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.