רצועות צ'אך מוקפצות עם ירקות, קשיו ובצל ירוק
נתחי בקר בניחוח אסייתי, להכנה מהירה וקלה. מנה מעולה ומזינה
המרכיבים ל 4:
הוראות הכנה:
-
01.
מקמחים את רצועות הבשר, מעבירים למסננת ומנערים היטב להסרת הקורנפלור המיותר.
-
02.
מחממים ווק לחום גבוה מאד, מוסיפים שמן ומחממים שנית עד שהשמן מעשן.
-
03.
מטגנים את הבשר ב- 2 חלקים כ- 30 שניות בכל פעם, מסננים ומוציאים לכלי נפרד. שומרים חם.
-
04.
מוסיפים לווק בצל ירוק חלק לבן בלבד ומקפיצים כדקה.
-
05.
מוסיפים גזר, זוקיני, מחצית מכמות הקשיו ומקפיצים במשך דקה נוספת.
-
06.
מוסיפים נבטים ועלי בזיל, מקפיצים מעט לפיזור אחיד ומשיבים את הבשר לווק.
-
07.
מוזגים מעל את הרוטב ומערבבים היטב כ- 1/2 דקה מתחתית הווק כלפי מעלה לקבלת פיזור אחיד של כל המרכיבים.
-
08.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את הקשיו והבצל הירוק ומגישים.