מתכון רצועות צ'אך מוקפצות עם ירקות, קשיו ובצל ירוק | השף הלבן

רצועות צ'אך מוקפצות עם ירקות, קשיו ובצל ירוק

נתחי בקר בניחוח אסייתי, להכנה מהירה וקל​ה. מנה מעולה ומזינה

מאת: שף אבי שטייניץ
בשרי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
רצועות צ'אך מוקפצות עם ירקות, קשיו ובצל ירוק

המרכיבים ל 4:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקמחים את רצועות הבשר, מעבירים למסננת ומנערים היטב להסרת הקורנפלור המיותר.

  • 02.

    מחממים ווק לחום גבוה מאד, מוסיפים שמן ומחממים שנית עד שהשמן מעשן.

  • 03.

    מטגנים את הבשר ב- 2 חלקים כ- 30 שניות בכל פעם, מסננים ומוציאים לכלי נפרד. שומרים חם.

  • 04.

    מוסיפים לווק בצל ירוק חלק לבן בלבד ומקפיצים כדקה.

  • 05.

    מוסיפים גזר, זוקיני, מחצית מכמות הקשיו ומקפיצים במשך דקה נוספת.

  • 06.

    מוסיפים נבטים ועלי בזיל, מקפיצים מעט לפיזור אחיד ומשיבים את הבשר לווק.

  • 07.

    מוזגים מעל את הרוטב ומערבבים היטב כ- 1/2 דקה מתחתית הווק כלפי מעלה לקבלת פיזור אחיד של כל המרכיבים.

  • 08.

    מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את הקשיו והבצל הירוק ומגישים​.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.