מתכון שישליק שייטל היישר מהרי הקווקז | השף הלבן

שישליק שייטל היישר מהרי הקווקז

מתכון קל, מהיר ופשוט להכנה. מנה אקזוטית שמגיעה אלינו היישר מהרי הקווקז​

מאת: שף אבי שטייניץ
בשרי סוג מתכון
קל רמת מיומנות
שישליק שייטל בנוסח הרי הקווקז

המרכיבים ל 4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים את הבשר לפחות ל- 4 שעות (ומקסימום עד ליום וחצי). רצוי לערבב את הבשר מדי פעם.

  • 02.

    מוצאים  את הבשר מהמשרה ומשפדים על שיפודים בשילוב הבצל (והפירות היבשים). ממליחים וצולים על גריל כ- 5 דקות עד לדרגת ההכנה הרצויה. 

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 03.

    מגישים עם כוסברה טרייה ולחם גרוזיני או בוכרי חם.​

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.