מתכון נתחי דג סלמון טרי | השף הלבן

נתחי דג סלמון טרי

מתכון גולשים קליל ומהיר להכנת נתחי דג סלמון טרי ומלוח מושלם לנשנוש בין ארוחות או כמנה ראשונה בארוחה חגיגית.

מאת: השף הלבן
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
נתחי סלמון טרי

המרכיבים ל חצי קילו:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מוציאים את כל העצמות מהדג.

  • 02.

    חותכים את הדג לחלקים לא דקים ולא עבים (בערך חצי סנטימטר)

  • 03.

    בנפרד, מגרדים 3-5 פעמים את אגוז המוסקט ומערבבים היטב עם חצי כפית סוכר וכף מלח.

  • 04.

    מערבבים היטב עם הידיים את הדגים בתוך התערובת.

  • 05.

    מכניסים למקרר למשך חצי שעה.לאחר חצי שעה לבדוק אם הדג מלוח, במידה וכן - אפשר לאכול, במידה ולא - להשאיר את הדג בתערובת במקרר למשך חצי שעה נוספת. 

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.