סביצ'ה דג ים ופטה כבשים | השף הלבן

סביצ'ה דג ים ופטה כבשים

הסביצ'ה של גיא פינס לשבועות שם דגש על חומרי גלם טריים ואיכותיים: יוגורט קרמי, דג ים, עשבי תיבול, שמן זית, בצל סגול וגבינת פטה שמוסיפה מליחות נהדרת למנה

מאת: גיא פינס
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סביצ'ה דג ים ופטה כבשים
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 6 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: צלחת הגשה רחבה ושטוחה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את היוגורט עם מלח וגרידת לימון ומניחים על מסננת מרופדת נייר סופג לכשלוש שעות במקרר.

  • 02.

    מורחים את היוגורט על צלחת ההגשה

  • 03.

    מניחים את פרוסות הדג על היוגורט, מניחים בין פרוסות הדג את טבעות הצ'ילי והבצל הסגול, סוחטים מעל עגבנייה ומיץ לימון.

  • 04.

    מוזגים שמן זית על הדג ומפזרים מלח גס.

  • 05.

    מפזרים עשבי תיבול ומגישים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.