מאפינס ירקות טבעוני מלא בחלבון
מחפשים לשדרג את ארוחת העשר של הילדים? מחפשים לקחת נשנוש בריא לעבודה? המתכון הזה בול בשבילכם! מאפינס טופו עשיר בירקות שמכינים בקלי קלות
פרווה
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל 8 מנות:
גודל תבנית: תבנית שקעים (מאפינס)
הוראות הכנה:
-
01.
במעבד מזון טוחנים את הטופו עם המים לעיסה חלקה ומעבירים לקערה
-
02.
מוסיפים את שאר מרכיבי המאפינס ומערבבים
-
03.
מלאים תבנית שקעים כ-3/4 מגובה השקעים, מפזרים מעל גרעיני דלעת
-
04.
אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד להשחמה
טיימר מופעל
-
05.
מגישים לצד ירקות חתוכים