מאפינס טופו וירקות טבעוני - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מאפינס ירקות טבעוני מלא בחלבון

מחפשים לשדרג את ארוחת העשר של הילדים? מחפשים לקחת נשנוש בריא לעבודה? המתכון הזה בול בשבילכם! מאפינס טופו עשיר בירקות שמכינים בקלי קלות

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון מאפינס טבעוני טופו וירקות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 8 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: תבנית שקעים (מאפינס)

הוראות הכנה:

  • 01.

    במעבד מזון טוחנים את הטופו עם המים לעיסה חלקה ומעבירים לקערה

  • 02.

    מוסיפים את שאר מרכיבי המאפינס ומערבבים 

  • 03.

    מלאים תבנית שקעים כ-3/4 מגובה השקעים, מפזרים מעל גרעיני דלעת 

  • 04.

    אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד להשחמה

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 05.

    מגישים לצד ירקות חתוכים 

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.