טאקו טבעוני על בסיס טופו - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מתכון טאקו טבעוני

הופכים את ארוחת הערב לחגיגה מקסיקנית! מתכון מעולה לטאקו טבעוני פיקנטי שישדרג לכם את הארוחה ויעשה לכם חשק לבקר במקסיקו

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון טאקו טבעוני
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגררים את הטופו בפומפייה גסה

  • 02.

    מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הגמבה והבצל כ- 3 דקות. מוסיפים את הטופו והתבלינים, מערבבים ומוסיפים את העגבניות הקצוצות, מבשלים כ-6 דקות ומסירים מהאש

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 03.

    מניחים טורטיות בצורה תלויה על רשת תנור ואופים בחום של 160 מעלות כ-8-10 דקות – עד שהטורטיות נעשות קשיחות. מחלצים אותן בזהירות ומצננים

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 04.

    ממלאים את הטורטיות בתבשיל הטופו ועליהן מניחים את סלט הפיקנטי. מגישים מיד

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.