מתכון לשווארמה טבעונית עשירה בחלבון
שווארמה טבעונית שמכינים בקלי קלות מטופו ומגישים בפיתה עם ירקות טריים וטחינה ביתית. מתכון חובה לכל מי שאוהב שווארמה מעולה ועשירה בטעמים
פרווה
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל 2 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את קוביית הטופו לפרוסות דקות ככל האפשר ואותן חותכים לרצועות דקות
-
02.
מערבבים בקערה את הטופו עם הטריאקי וכף אחת של תבלין שווארמה ומניחים בצד
-
03.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל הלבן והסגול עד להזהבה, מוסיפים מלח, פלפל ואת חצי הכף הנוספת של תבלין השווארמה, מוסיפים את הטופו ומטגנים יחד עד להשחמה של הטופו. מכבים את האש, מפזרים בצל ירוק ומערבבים
-
04.
מגישים בתוך פיתה עם סלט ירקות וטחינה ביתית