שווארמה טבעונית על בסיס טופו טעימה וקלה להכנה | השף הלבן

מתכון לשווארמה טבעונית עשירה בחלבון

שווארמה טבעונית שמכינים בקלי קלות מטופו ומגישים בפיתה עם ירקות טריים וטחינה ביתית. מתכון חובה לכל מי שאוהב שווארמה מעולה ועשירה בטעמים

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון לשווארמה טבעונית
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 2 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את קוביית הטופו לפרוסות דקות ככל האפשר ואותן חותכים לרצועות דקות

  • 02.

    מערבבים בקערה את הטופו עם הטריאקי וכף אחת של תבלין שווארמה ומניחים בצד

  • 03.

    מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל הלבן והסגול עד להזהבה, מוסיפים מלח, פלפל ואת חצי הכף הנוספת של תבלין השווארמה, מוסיפים את הטופו ומטגנים יחד עד להשחמה של הטופו. מכבים את האש, מפזרים בצל ירוק ומערבבים

  • 04.

    מגישים בתוך פיתה עם סלט ירקות וטחינה ביתית

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.