שיפודי טופו בחרדל וסילאן - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מתכון לשיפודי טופו בחרדל וסילאן

שיפודים טבעוניים טעימים במיוחד, שישדרגו כל ארוחת צהריים או בראנץ' קליל. מתכננים לעשות על האש עם המשפחה? המתכון מתאים גם לצלייה על המנגל

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון שיפודי טופו בחרדל וסילאן
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 3 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    סוחטים את קוביית הטופו בעזרת נייר מגבת וחותכים אותה לקוביות

  • 02.

    מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה ועוטפים בה היטב את קוביות הטופו

  • 03.

    משרים את קוביות הטופו במרינדה כחצי שעה במקרר לספיגת טעמים

  • 04.

    משפדים את קוביות הטופו והירקות על שיפודים קטנים וצולים על מנגל או אופים בתנור בתבנית עם נייר אפייה משומן כ-10 דקות על חום של 200 מעלות

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 05.

    מגישים לצד שעועית ירוקה מוקפצת , או כל תוספת אחרת שאוהבים

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.