מתכון לשיפודי טופו בחרדל וסילאן
שיפודים טבעוניים טעימים במיוחד, שישדרגו כל ארוחת צהריים או בראנץ' קליל. מתכננים לעשות על האש עם המשפחה? המתכון מתאים גם לצלייה על המנגל
פרווה
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל 3 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
סוחטים את קוביית הטופו בעזרת נייר מגבת וחותכים אותה לקוביות
-
02.
מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה ועוטפים בה היטב את קוביות הטופו
-
03.
משרים את קוביות הטופו במרינדה כחצי שעה במקרר לספיגת טעמים
-
04.
משפדים את קוביות הטופו והירקות על שיפודים קטנים וצולים על מנגל או אופים בתנור בתבנית עם נייר אפייה משומן כ-10 דקות על חום של 200 מעלות
טיימר מופעל
-
05.
מגישים לצד שעועית ירוקה מוקפצת , או כל תוספת אחרת שאוהבים