שניצלוני תירס טופו טבעוניים - טעימים וקלים להכנה | השף הלבן

מתכון לשניצלוני תירס טבעוניים עשירים חלבון

הילדים אוהבים שניצל תירס? בואו להכין להם את הגרסה הטבעונית הביתית שלא תאמינו כמה היא קלה, פשוטה וטעימה. מעולה לארוחת הצהריים של הילדים לצד פסטה וירקות

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון שניצלוני תירס טופו
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    במעבד מזון טוחנים את הטופו ויתר מרכיבי השניצלונים, מלבד הקמח התופח ורבע כוס של גרגירי תירס

  • 02.

    מעבירים לקערה, מוסיפים את גרגירי התירס הנותרים והקמח התופח ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה

  • 03.

    בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות שטוחות וטובלים בקערת פירורי לחם משני הצדדים

  • 04.

    מניחים את השניצלונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן היטב. מרססים את חלקם העליון של השניצלונים בתרסיס שמן ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 05.

    מגישים לצד פסטה ברוטב עגבניות וירקות חתוכים⦁ רוצים לטגן במקום לאפות?ניתן לטגן את השניצלונים בשמן חצי עמוק, 3-4 דקות מכל צד עד להזהבה

    טיימר מופעל

    00:04:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.