מתכון לנאגטס טופו טבעוני - קריספי וטעים במיוחד | השף הלבן

נאגטס טופו טבעוני קריספי במיוחד

רוצים לשדרג את היום? בואו להכין איתנו נאגטס טופו עם ציפוי קריספי במיוחד! מדובר באחד המתכונים הכי קלים והכי טעימים שיצא לנו להכין. חובה לחובבי הפאסט פוד

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון לנאגטס טבעוני
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    בוצעים את הטופו בעזרת הידיים לחתיכות בינוניות

  • 02.

    מערבבים יחד את מרכיבי הבלילה, בקערה נפרדת מערבבים את פירורי הפנקו עם המלח והשום

  • 03.

    טובלים את חתיכות הטופו בבלילה ומיד לאחר מכן בקערה ועם פירורי הפנקו

  • 04.

    מטגנים את הנאגטס בשמן חצי עמוק מכל הצדדים עד להזהבה

  • 05.

    מגישים לצד מטבלים וצ'יפס בטטה

הידעת?

תופעת הטבעונות בהחלט גדלה בעשורים האחרונים והפכה לגורם לא מבוטל בעולם הקולינריה המודרני. בכל יום אנחנו נחשפים לעוד מנות מוכרות ואהובות שקיבלו גרסה טבעונית מקורית. המנה התורנית שקיבלה גרסה טבעונית היא לא אחרת מנגיסי העוף, הלוא הם הנאגטס. רוצים לשדרג את היום? בואו להכין איתנו נאגטס טופו עם ציפוי קריספי במיוחד! מדובר באחד המתכונים הכי קלים והכי טעימים שיצא לנו להכין. חובה לחובבי הפאסט פוד. תסמכו עלינו, אתם לא תתחרטו.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.