נתחי טופו צרובים בסלסה ירוקה חריפה
רגע, עדיין לא ניסיתם להכין טופו?! לבת שי יש בשבילכם את המתכון המושלם לפעם הראשונה: נתחי טופו צרובים עם סלסה ירוקה. קל, טעים ופתרון מעולה להעשרת התפריט
המרכיבים ל 2 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
עוטפים את הטופו בנייר סופג ולוחצים קלות, על מנת לספוח ממנו את הנוזלים המיותרים ולסייע לו לספוג את הטעמים באופן טוב ומהיר יותר.
-
02.
פורסים את קוביית הטופו לפרוסות בעובי ס״מ.
-
03.
מעבירים את כל מרכיבי הסלסה לבלנד וטוחנים עד לקבלת משחה אחידה. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
-
04.
מעבירים את נתחי הטופו לקערה עם סלסה ומשרים כרבע שעה לפחות.
-
05.
משפדים את הנתחים על שיפודים, מזלפים מעט שמן זית וצורבים על מחבת חמה עד לחריכה קלה.
-
06.
לאחר מכן, מתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור ומגישים.
-
07.
מומלץ להגיש את הסלסה גם כמתבל לצד הנתחים לחיזוק הטעמים או לצד טחינה ביתית.