נתחי טופו צרובים בסלסה ירוקה חריפה | השף הלבן

נתחי טופו צרובים בסלסה ירוקה חריפה

רגע, עדיין לא ניסיתם להכין טופו?! לבת שי יש בשבילכם את המתכון המושלם לפעם הראשונה: נתחי טופו צרובים עם סלסה ירוקה. קל, טעים ופתרון מעולה להעשרת התפריט

מאת: בת שי עוז
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
https://www.youtube.com/watch?v=GPSz-0Py4Pg
צילום: בועז לביא עיצוב: קרן ברק

המרכיבים ל 2 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    עוטפים את הטופו בנייר סופג ולוחצים קלות, על מנת לספוח ממנו את הנוזלים המיותרים ולסייע לו לספוג את הטעמים באופן טוב ומהיר יותר.

  • 02.

    פורסים את קוביית הטופו לפרוסות בעובי ס״מ.

  • 03.

    מעבירים את כל מרכיבי הסלסה לבלנד וטוחנים עד לקבלת משחה אחידה. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

  • 04.

    מעבירים את נתחי הטופו לקערה עם סלסה ומשרים כרבע שעה לפחות.

  • 05.

    משפדים את הנתחים על שיפודים, מזלפים מעט שמן זית וצורבים על מחבת חמה עד לחריכה קלה.

  • 06.

    לאחר מכן, מתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור ומגישים.

  • 07.

    מומלץ להגיש את הסלסה גם כמתבל לצד הנתחים לחיזוק הטעמים או לצד טחינה ביתית.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.